Укр

  1. Головна
  2. Вантажні перевезення

Вантажні перевезення по Києву, Київській області та Україні

до 1,5 т
до 2 т
до 5 т
до 10 т
до 20 т

Попередній розрахунок вартості замовлення

Вантажні перевезення з Сантранс - це просто

100% оперативна подача авто

Персональний менеджер

Прозора система тарифів

Всі форми оплати

Не знаєте, яка техніка вам потрібна

Наші кваліфіковані менеджери проконсультують вас в будь-який час.

Як ми працюємо
1шаг

Ви залишаєте заявку на сайті

2шаг

Наш менеджер зв'яжеться з Вами

3шаг

Розрахунок вартості і оформлення замовлення

4шаг

Виконання замовлення

Нам довіряють
Розрахувати вартість перевезення

Заповніть форму або зателефонуйте (093) 775 38 33 - наш оператор проконсультує вас.

Вантажні перевезення по Україні – ціна, райони доставки, габарити. Замовити вантажоперевезення в Києві та Київській області.

Послуги перевізники стан транс доступні для замовлень по всій Україні. В нас власний автопарк і вантажники. Ви можете лишити заявку на перевезення товарних і не товарних вантажів вагою до 20 тон. Доставляємо вантажі Київ, Ірпінь, Фастів, Вишневе, Бровари та інші міста. Розрахувати вартість вантажних перевезень вам допоможе наш менеджер.

Послуги вантажних перевезень: що ви можете в нас замовити

Сантранс співпрацює не тільки з виробництвами чи організаціями, яким необхідна доставка вантажів промислових масштабах. Наші послуги вантажних перевезень підходять як для юридичних, так і для фізичних осіб та індивідуальних підприємців.
Замовити вантажне таксі- перша можливість нашої компанії
Вантажне таксі допоможе вам перевести невеликі вантажі: речі, меблі, багаж. Ми беремо на себе відповідальність за збереження вашого майна і організуємо швидке і безтурботне транспортування.

Послуги вантажоперевезень в Києві: транспорт для вантажного таксі

Для малогабаритних перевезень можна замовити Машини ємністю від 1,5 тонни до 5 тон:

Вартість перевезень на вантажному таксі

Вартість вантажного таксі завжди розраховується індивідуально, тому що залежить від типу автомобіля, кількості годин роботи і надання додаткових послуг. Наш менеджер допоможе оцінити масштаби перевезень і підібрати необхідну машину.
Ціни на вантажне таксі в Сантранс стартують від 350₴ на годину. Чим більша ємкість автомобіля тим дорожче година його роботи. Також окремі тарифи діють на нічне замовлення перевезень і на замовлення поза Києвом.

Вантажне таксі: дешево замовити або краще сплатити за якість

Наші транспортні послуги вантажоперевезень коштують трохи дорожче ніж в середньому по ринку. Але вартість перевезень виправдана високою якістю послуг.

Замовити вантажні перевезення — друга можливість в Сантранс

Пур вантажах від 1,5 до 20 тон на автомобілях сам транс можна на 2-4 години та більше. Послуги транспортування виконують гарно обладнання вантажні автомобілі з різними типами кузова: тент, борт, цильномет, гідроборт.
Замовлення вантажного транспорту необхідно оформлювати заздалегідь, щоб забронювати потрібний автомобіль, скласти дорожній лист і, якщо знадобиться, підібрати команду вантажників. Якщо доставка вантажу потрібно на певний час, краще замовити вантажний транспорт не менш ніж за 1-2 дні.

Вартість вантажних перевезень: від чого залежить і як розраховується

Вартість перевезень вантажів розраховується або по годинах роботи транспорта або по кілометражу. В нашій компанії задіяні обидві ці системи, вони діють в різних тарифах. Також розцінки на вантажні перевезення залежить від доби: вночі з 20:00 до 7:00 вартість робіт може збільшуватися.

Вантажоперевезення: ціна за годину — основний тариф для Києва

Розрахунок вартості перевезення вантажів по Києву відбувається Згідно відстані, яку проїздить машина. В Сантранс ціни на вантажні перевезення в межах міста починається від 350 грн за годину.

Вантажні перевезення по Україні: ціна за км — додатковий тариф

Виїзд за межі Києва сплачується окремо і визначається дальністю вантажоперевезень. Вартість 1 кілометру залежить від типу обраного авто — уточнюйте її у менеджера.

Калькулятор вартості перевезень вантажів

Розрахунок вартості перевезень вантажів відбувається по параметром: склад, вага, об’єм, довжина, ширина і висота вантажу, тип автомобіля, особливості упаковки, точна відстань. Вартість вантажних перевезень можна розрахувати за допомогою калькулятора, або залишити заявку на розрахунок на сайті.

Вантажні перевезення по Київській області по доступним цінам і ще 8 причин, чому варто замовити перевезення від Сантранс

  1. Ми працюємо з власним автопарком, а не з випадковими підрядниками, і гарантуємо своєчасно подачу авто і якість робіт.
  2. Вам доступні не тільки вантажні перевезення, але і послуги вантажників. Робітники охайно обходяться з речами, підбирають найбільш відповідно упаковку для багажу і вантажами, швидко виконують завантаження і розвантаження, розставляють меблі і техніку по плану.
  3. У нас можна замовити авто на певний час. Ви можете точно спланувати свій день.
  4. Знайдеться транспорт для будь-якої цілі. Автомобільні перевезення вантажів, невелике будівництво, перевезення не товарних вантажів, ремонтні роботи — техніку для різних цілей можна замовити в нашій організації.
  5. Ми несемо повну відповідальність за вантаж і водій чітко дотримується встановленого маршруту.
  6. Працюємо в зручний для вас час. Ви можете замовити послуги вантажних перевезень у вихідні, свята, вдень і вночі.
  7. Оплатити замовлення ви можете як вам зручно: готівкою, банківською картою, переказом на рахунок.
  8. Завжди знаходимо авто для замовлення. Ви можете не витрачати час на пошук надійних виконавців.